E-Consult


Voor wie en waarom?

E-consult is ondersteuning via mail en kan zowel particulier als zakelijk worden ingezet. Voor sommige situaties kan het prettiger zijn om te communiceren via schrift, wellicht kunt u zich dan beter uitdrukken. Ook kan het een begin zijn om iets in beweging te zetten, vanuit een voor u veilige omgeving.

E-consult biedt een zeer praktische toepassing van ondersteuning die in eigen tijd, tempo en plaats kan worden gebruikt. Er kan via de mail een vraag worden opgestuurd en er volgt een terugkoppeling. Een groot voordeel van deze manier van communicatie is dat de door u opgestelde mail kan plaatsvinden op het moment dat een situatie zich voordoet. Het overeenkomstige gevoel kan dan worden meegenomen in de omschrijving van de vraag. Bovendien geeft het versturen van een hulpvraag vaak al de nodige ruimte.

Hoe werkt het?

Uw informatie wordt met vertrouwen behandeld en er is altijd sprake van rechtstreekse, directe en persoonlijke communicatie. Wanneer er een situatie of vraag speelt waar u een vorm van ondersteuning bij kunt gebruiken, kunt u per mail een verzoek tot nadere kennismaking opstellen. Dit kan via een korte situatieschets met algemene informatie over uzelf en de vraag. Hierop zult u binnen 24 uur een terugkoppeling via de mail ontvangen met een voorstel. Aan de hand van uw reactie hierop zullen duidelijke afspraken worden gemaakt over de tijdsduur, frequentie, doelstelling en de betalingen. Nadat deze voorwaardes zijn overeengekomen en de betaling is ontvangen, zal het E-consult van start gaan.

Wat zijn de voordelen?

Het opstellen van uw mail correspondentie kan altijd in eigen tijd en tempo. Terugkoppeling kan op een geschikt moment gelezen worden en ook later worden teruggezien. Informatie kan dan op andere frequenties binnenkomen. De ervaring leert bovendien dat veranderprocessen voortdurend in beweging zijn. Het kan voor u veel verschil uitmaken dat er tijdens dit proces op ieder moment een mogelijkheid is om een vraag te stellen of een beroep te doen op ondersteuning.

Voorbeelden particulier

E-consult leent zich goed voor onderwerpen waar u niet gemakkelijk over praat, zoals:

  • Gevoelens van schaamte, onvrede of angst.
  • Niet weten wat te doen en dat niet durven te zeggen.
  • Hulp vragen.
  • Constante twijfel.
  • Emoties als verdriet, boosheid, jaloezie.

Ook meer praktische onderwerpen als (gezonde) grenzen stellen, meer innerlijke rust vinden, patronen herkennen en doorbreken of vervangen, inzichten in verslaving, vragen over relatie, vergroten van zelfvertrouwen, gevoel hebben dat er meer in je zit dan er uit kan komen.

Voorbeelden zakelijk:

  • Het (willen) opstarten van een eigen bedrijf.
  • Er loopt iets niet naar wens, u wilt dit actief aanpakken.
  • Hoe creëert u een gezonder energiemanagement.
  • U wilt graag meer balans tussen werk en privé.
  • U heeft loopbaan gerichte vragen.

Tarieven en aanmelding

Particulier: €75,00 per uur incl. BTW
Organisaties en ZZP-ers: €100,00 per uur incl. BTW
(minimale afname is 2 uur)

Interesse in E-consult?
Bel 06 19 99 92 77 of mail naar info@ragnarzeitler.nl